skip to main
|
skip to sidebar
Home
RSS Feeds
RSS Comments
Edit
GÖMBE YAYLASI
ANTALYA
8 Haziran 2009 Pazartesi
GÖMBE KEBABI
Fırın kebabı kekikle beslenen oğlak ve kuzulardan yapılıyor, taş fırında odun ateşinde pişiriliyor. Kiremitte oğlak eti köfte, kiremitte alabalık fırında kimyon ve baharat serpilerek pişirilen soğan ve patatesle daha da lezzetleniyor .
http://www.antalyaconvention.org/default.asp?islem=sayfa&id=40
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Etiketler
AKTİVİTELER
(1)
EFSANELERDE GÖMBE
(3)
FOTOĞRAF
(4)
GÖMBE NEREDEDİR?
(2)
NASIL GİDİLİR?
(2)
NE YENİR?
(3)
NEREDE KALINIR?
(1)
NERELERE GİDİLİR?
(1)
Blog Archive
►
2010
(4)
►
Temmuz
(4)
►
Tem 14
(4)
▼
2009
(13)
▼
Haziran
(13)
▼
Haz 08
(13)
DAĞCILIK
TATİL YERİ GÖMBE
KEŞKEK
UÇARSU EFSANESİ-II
KAŞ'TAN GÖMBE'YE GİDİŞ
GÖMBE KEBABI
GÖMBE DONDURMASI
YEŞİL GÖL
UÇARSU EFSANESİ-I
KONAKLAMA
BOŞ BEŞİK EFSANESİ
HANGİ İLE KAÇ KM ?
ANTALYA-GÖMBE İLÇESİ